Negyedik Balassa Suli Chef főzőverseny

2021. november 29-én immár negyedik alkalommal került sor az iskola Balassa Suli Chef főzőversenyére. Az idei tanévben az 5/13VL osztály tanulói versenyeztek egymással 2-3 fős csapatokban. Feladatuk az eddigi versenyekhez hasonlóan egy kétfogásos menü (leves és főétel) elkészítése volt, az idei tanévben tök illetve cékla alapanyagok felhasználásával.
A reggel nyolc órakor a tankonyhán kezdődő, háromórás versenyt Széher Korinna gyakorlati oktatásvezető nyitotta meg. Majd Vígh László szakoktató, a résztvevők felkészítőjének gyakorlati instrukcióit követően kezdetét vette az ételek elkészítése. A fogásokat Vígh László mellett Keresztessy Zoltán szakoktató zsűrizte.
Az ünnepélyes díjátadó tizenkét órakor vette kezdetét az iskola Hagelmayer-aulájában, melyet Kondrád Gábor igazgatóhelyettes nyitott meg. Majd Vígh László nyújtotta át a rendezvény emléklapjait a versenyzőknek.
A harmadik helyezett csapatnak, a Konyha angyalainak (Péntek Viktória és Sándorfi Réka) Kondrád Gábor adta át a díjakat.
Az ezüstérmes Tökös Hármas tagjai (Borbély Fruzsina,
Korompai Anna és Senger Krisztina) Meszes Balázstól, az Esztergomi Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettestől vették át a díjaikat.
A verseny győzteseinek, a Zigányoknak (Farkas Bálint és Urr Péter) Hana György a Centrum főigazgatója gratulált a fődíjjal.
A verseny előkészítésében és lebonyolításában Trexler Krisztina az irodai titkárok osztályával;Varga Márkné Brinkusz Erika; valamint Balogh Gyula a végzős pincér tanulókkal vettek részt.